18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Percheziţii la sânge în "Casa videochatului" (FOTO)
Percheziţii la sânge în "Casa videochatului" (FOTO)

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au dat lovitura financiară cu videochat-ul, însă fărădelegile lor, dar şi aroganţa i-au adus sub lupa autorităţilor. La finalul lui 2022 au fost reţinuţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, iar în ultimele zile anchetatorii au adunat probe concludente contra lor, notează CANCAN.RO, care prezintă, în exclusivitate, ce au confiscat oamenii legii de la vila unde britanicii şi-au creat un adevărat “imperiu”.

Andrew şi Tristan Tate au avion privat şi o colecţie impresionantă de bolizi de lux şi au susţinut, cu fiecare ocazie, că sunt milionari pentru că ar fi moştenit de la tatăl lor un hotel în Thailanda. Au “lovit”, însă, din punct de vedere financiar în România, datorită unui spaţiu special amenajat pentru videochat, în vila pe care o deţin în Pipera. Acolo, potrivit procurorilor DIICOT, exploatau tinere prin violenţă fizică şi psihică. În plus, ar mai deţine un asemenea studio în SUA, în Los Angeles. După mai multe luni în care au fost urmăriţi “ca la carte”, fraţii au fost reţinuţi, iar în prezent se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

masini andrew tristan tate

La început de an, procurorii le-au sigilat garajul de cinci milioane de euro (foto ↑), dar nu s-au oprit aici. Reporterii CANCAN.RO au aflat că oamenii legii au luat la puricat inclusiv vila celor doi fraţi, iar de acolo ar fi confiscat mai multe articole. Jucării sexuale, preponderent vibratoare şi dildo-uri, au fost indisponibilizate şi vor constitui mijloace de probă pentru trafic de persoane. Totodată, au mai fost ridicate de la reşedinţa lui Andrew şi Tristan Tate inclusiv laptopuri, practic toată aparatura aferentă activităţii de videochat. Procurorii continuă să adune probe serioase contra britanicilor şi este greu de crezut că presupuşii proxeneţi vor respira aerul libertăţii în viitorul apropiat.

Tristan şi Andrew Tate au fost reţinuţi, pe 29 decembrie 2022, de procurorii DIICOT, împreună cu două tinere românce, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Vineri, Tribunalul Bucureşti a decis ca toţi patru să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Fraţii Tate sunt acuzaţi că, împreună cu cele două românce, una dintre ele fiind fostă poliţistă la Secţia 7 din Bucureşti, “au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar şi al altor state, precum Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie, a infracţiunii de trafic de persoane”. Anchetatorii au arătat că au fost identificate, până acum, şase victime, toate recrutate prin metoda loverboy.


Articole înrudite