Pierce Brosnan are un preferat pentru preluarea rolului James Bond

Miercuri, 27 Iunie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actorul irlandez Pierce Brosnan este de părere că Tom Hardy este candidatul ideal pentru a prelua rolul James Bond, după ce contractul cu Daniel Craig va expira, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.
Pierce Brosnan, în vârstă de 65 de ani - care a jucat celebrul rol al spionului britanic din 1995 până în 2002 -, l-a lăudat pe Daniel Craig şi a spus că londonezul Tom Hardy este înlocuitorul ideal.
"Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om", a spus Brosnan.
În ultimii ani, numele mai multor staruri au fost vehiculate ca înlocuitori pentru Daniel Craig, printre care şi Idris Elba şi Damian Lewis.
Până în prezent, şase actori l-au interpretat pe James Bond - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.
Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008), "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012) şi "Spectre" (2015). Filmul este programat pentru lansare pe 8 noiembrie 2019.
Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum "Mad Max: Drumul furiei", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Un spion care ştia prea multe", "Începutul", "RocknRolla", "Legend" şi "Dunkirk". Pentru rolul din filmul "The Revenant" (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu