16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă la Piteşti că "primul lucru" pe care îl va cere este o "dură şi reală evaluare" a persoanelor care ocupă poziţii ale PDL, precizând că cine crede că o funcţie publică este "doar pentru el şi pentru familia lui" n-are ce "căuta" în partid.
"Cine crede că o funcţie publică este doar pentru el şi pentru familia lui n-are ce căuta în Partidul Democrat Liberal sau a înţeles greşit politica. De aceea dragi colegi când faceţi orice selecţie de oameni trebuie să avem o discuţie sinceră unii cu alţii şi să ne cunoaştem în primul rând fiecare şi să ştim unde e cel mai potrivit loc să-l ocupe. Pentru că repet viaţa publică este extrem de grea şi de dificilă, iar diferenţa între partide este în ultimă instanţă diferenţa între oameni. (...) De aceea primul lucru pe care îl voi cere în partid este o dură şi reală evaluare a oamenilor care ocupă poziţii ale PDL-ului. Că prin ei putem câştiga sau pierde alegerile din 2012", a spus Emil Boc.
Emil Boc a afirmat că obiectivul PDL este să câştige alegerile, precizând că partidul are două "obligaţii" în faţa românilor, de a relansa economia şi de a "moderniza" formaţiunea democrat-liberală.

Articole înrudite