14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Nu te vom uita niciodată!» Cristi a murit la doar 24 de ani; s-a înfipt cu maşina într-un autobuz oprit în staţie
«Nu te vom uita niciodată!» Cristi a murit la doar 24 de ani; s-a înfipt cu maşina într-un autobuz oprit în staţie

Sfârşit tragic pentru un tânăr din Sibiu. Băiatul a murit la doar 24 de ani, duminică după-amiază, în urma unui accident cumplit. Băiatul a pierdut controlul direcţiei şi, pe fondul vitezei, s-a izbit violent cu maşina de un autobuz oprit în staţie. Medicii s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viaţă, însă efortul lor a fost în zadar, notează observatornews.ro.
Nenorocirea a avut loc duminică după-amiază, pe Calea Guşteriţei din Sibiu.
Cristi se afla singur în maşină când, din motive încă neştiute, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autobuz care era oprit în staţie. Pentru tânărul de 24 de ani, impactul a fost fatal. Salvatorii l-au găsit în stop cardio-respirator şi au încercat să-l readucă la viaţă prin manevre de resuscitare, însă efortul lor a fost în zadar.
Într-un final, după ce s-au chinuit zeci de minute, medicii au fost nevoiţi să declare decesul. "Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave", au transmis reprezentanţii SAJ Sibiu.
Martorii spun că băiatul ar fi circulat cu viteză mare şi nu purta centură de siguranţă.
"S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto", a declarat Lucian Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.
Pe reţelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanţe. Familia, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut pe Cristi îşi iau rămas bun de la cel pe care l-au pierdut mult prea devreme.
Potrivit profilului său de Facebook, tânărul de 24 de ani a studiat la Colegiul Naţional "Samuel Von Brukenthal" din Sibiu.
În urma accidentului, nicio altă persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii sibieni continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.


Articole înrudite