18 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PLAN ROŞU: Doua autocare cu copii s-au ciocnit pe DN1
PLAN ROŞU: Doua autocare cu copii s-au ciocnit pe DN1

Accident rutier în care au fost implicate două autocare în care se aflau copii a avut loc, miercuri seară, pe DN 1, la Poiana Bradului, 
Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după ce, pe DN1, a avut loc, miercuri seară, un accident rutier în care au fost implicate două autocare în care se aflau copii.
Potrivit IGSU, accidentul a avut loc la Poaiana Bradului, în judeţul Sibiu, pe DN1, iar din primele informaţii oferite de apelant reiese că în cele două vehicule sunt aproximativ 90 de persoane.
"Din informaţiile primite la acest moment, toţi ocupanţii sunt ieşiţi din autocare şi se află în evaluare medicală", arată IGSU.
Potrivit ISU Sibiu, nu există răniţi grav şi nici persoane încarcerate.
La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, patru ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe SAJ.
''SAJ Sibiu a trimis de urgenţă toate echipajele disponibile în acest moment la un eveniment rutier petrecut pe DN1 pe Hula Bradului, unde două autocare au intrat în coliziune faţă-spate. Din primele informatii este vorba despre 90 de pasageri, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani'', arată Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.
Până la momentul actual au fost îngrijiţi medical 34 de copii (atac de panică şi diverse traumatisme).


Articole înrudite