16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Parlamentarii Partidului Conservator au semnat propunerea legislativă de modificarea OUG nr. 111/2010 privind susţinerea concediului şi a indemnizaţiei lunare pentru creşterea copiilor, prin acordarea posibilităţii bunicilor de a beneficia de o sumă lunară pentru îngrijirea copilului în situaţia în care părinţii se întorc la locul de muncă. Printre iniţiatorii acestei propuneri legislative, ce va fi semnată de parlamentarii conservatori, se numără liderul Grupului parlamentar PC din Camera Deputaţilor, Bogdan Ciucă, dar şi vicepreşedintele PC, Eugen Durbacă.
„Propunerea vine în sprijinul creşterii natalităţii, în sensul încurajării tinerelor familii de a avea copii. În opinia conservatorilor această măsură va veni în ajutorul părinţilor care îşi pot relua serviciul mai repede, dar şi în ajutorul copiilor şi al bunicilor. Propunerea legislativă vine în sprijinul tinerilor părinţi care au locuri de muncă la care nu doresc să renunţe pentru o anumită perioadă de timp, asigurându-le în acelaşi timp copiilor cadrul afectiv necesar dezvoltării armonioase”, a declarat Bogdan Ciucă.
Purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, susţine ideea potrivit căreia Organizaţiile de seniori din Partidul Conservator îşi propun să demareze o campanie de strângere de semnături. În acest sens, pensionarii care doresc să se implice ca voluntari şi susţin campania de strângere de semnături, iniţiată de PC, au la dispoziţie numerele de telefon 031.425.11.00/ 031.425.11.01 sau adresa speciala de e-mail – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Articole înrudite