05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dan Nica (PSD): ”Mă întristează când văd, în Parlamentul European, colegi români care îşi vorbesc ţara de rău în discursurile lor”
Dan Nica (PSD): ”Mă întristează când văd, în Parlamentul European, colegi români care îşi vorbesc ţara de rău în discursurile lor”

Europarlamentarul PSD, Dan Nica, a transmis un mesaj de Ziua Naţională, în care îşi exrpimă regretul că sunt colegi europarlamentari români care îşi vorbesc ţara de rău în discursurile lor şi iau parte la acţiuni menite să discrediteze ţara care i-a trimis în cel mai înalt for european. ”Pentru ca alţii să vorbească frumos despre noi, trebuie să vorbim noi înşine frumos despre societatea românească. O facem azi, de 1 decembrie. Dar haideţi să o facem în fiecare zi! Nu suntem cu nimic mai prejos decât alte popoare! Şi noi muncim, şi noi suntem inteligenţi, şi noi avem oameni cu care să ne mândrim în lume! De aceea mă întristează foarte mult când văd, în Parlamentul European, colegi europarlamentari români cum îşi vorbesc ţara de rău în discursurile lor şi cum iau parte la acţiuni menite să discrediteze ţara care i-a trimis în cel mai înalt for european. Aceasta nu poate fi calea spre viitor, mai ales când ştiu că avem toate motivele să fim mândri de trecutul şi prezentul nostru, de locul în care am ajuns azi”, transmite liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, conform Mediafax.
”Trebuie să continuăm să construim ceea ce ne dorim de atâţia ani: o Românie Puternică, cu instituţii eficiente, cu o economie funcţională şi o societate dreaptă şi echitabilă. Este ceea ce, în urmă cu 100 de ani, îşi doreau şi înaintaşii noştri să fondeze şi să lase urmaşilor lor. Sunt mândru că azi suntem pe drumul corect, un drum pe care îl construim împreună. Azi avem creştere economică. Azi avem mai multă echitate în interiorul societăţii. Azi începem să avem un prestigiu tot mai mare pe plan extern. În 2019 România preia Preşedinţia Consiliului UE. O mare oportunitate să le arătăm tuturor că merităm un loc de frunte în Europa. Sunt mândru de toţi aceşti paşi concreţi pe care România ii face în prezent, paşi care nu pot fi contestaţi de nimeni! La 100 de ani de la Marea Unire, avem datoria să înaintăm pe calea unităţii, a construcţiei, a unei societăţi demne şi puternice”, a mai spus Dan Nica.


Articole înrudite