19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liberalul George Scarlat promite că nu va oferi pomeni electorale
Liberalul George Scarlat promite că nu va oferi pomeni electorale
Omul de afaceri George Scarlat, candidatul PNL pentru Colegiul 3 de deputat din judeţul Galaţi, susţine că nu va oferi pomeni electorale gălăţenilor din mediul rural, nu va „socializa” în campania electorală şi nici nu va recurge la „artificii” pentru a fi votat. „Eu voi face un alt gen de campanie. Nu o să mă vedeţi că vorbesc pozitiv sau negativ la adresa vreunui contracandidat. Fără spectacole sau tot felul de artificii. Nu m-au interesat şi nici nu mă interesează ceilalţi candidaţi. Nu mă sperie niciunul”, a declarat George Scarlat. Liberalul a precizat că Marcel Scarlat, preşedintele PNL Lieşti (tatăl său) şi patron al complexului Hanu Conachi, nu va oferi pomeni electorale locuitorilor din cele 10 comune arondate Colegiului 3 de deputat. „Tatăl meu nu va fi implicat în pomeni electorale”, a precizat liberalul.
În vârstă de 34 de ani, de profesie economist, George Scarlat este administrator a două societăţi comerciale. Omul de afaceri este membru PNL de 15 ani de zile şi nu a mai candidat pentru vreo funcţie politică. „Am fost propus de către PNL pentru funcţiile de consilier local şi judeţean, însă am considerat că e prematur să deţin o astfel de funcţie. Este adevărat că am cochetat cu administraţia publică locală, am susţinut mai mulţi primari liberali”, a spus George Scarlat.
„Eu l-am votat pe Emil Strungă”
Deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, a recunoscut că i-a acordat votul său fostului deputat Emil Strungă pentru o candidatură în Colegiul 3 de deputat din judeţul Galaţi. „Era firesc şi normal. Este o chestiune de respect. Emil Strungă este un om cu experienţă, cu spirit liberal, fidel, extrem de muncitor”, a spus liderul PNL.
Pe data de 17 octombrie, Uniunea Social Liberală îşi va lansa candidaţii pentru alegerile parlamentare, la Bucureşti.


Articole înrudite