18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Penelistul Găvănescu, dat afară de Stângă... de pe internet
Penelistul Găvănescu, dat afară de Stângă... de pe internet

Regal de ironie pe pagina de facebook a consilierului local Paul Găvănescu după ce acesta a anunţat cu surle şi trâmbiţe că va susţine o conferinţă de presă, astăzi, 30 ianuarie 2019, începând cu ora 11.00, ce va fi transmisă live ”şi pe pagina de facebook PNL Galaţi”. Numai că s-a făcut 11.00, s-a făcut şi 12.00, chiar 13.00, şi live-ul n-a mai fost să fie. Intrând în detalii tehnice, conferinţa de presă a fost susţinută de consilierul local împreună cu preşedintele Judeţenei de partid, George Cătălin Stângă. După conferinţă însă, partidul a transmis presei o sinteză în care este prezentată doar cuvântarea lui Stângă, fără să se pomenească nimic de Găvănescu. Sinteza are şi un titlu ”O bombă ecologică va exploda la începutul anului în judeţul Galaţi”, dar nimic despre subiectul prezentat de consilierul local PNL despre iniţiativa grupului PNL din Consiliul Local privind înfiinţarea unui nou Parc Industrial în Galaţi.
”Dar live-ul, unde e live-ul?”, au întrebat urmăritorii de pe facebook. Găvănescu a scrâşnit din dinţi, a mimat răspunsuri graţioase, dar n-a vrut să recunoască crudul adevăr pe care reporterii noştri l-au aflat pe surse. George Stângă a dat ordin să se taie internetul wireless din sediu partidului pe perioada conferinţei, astfel că l-a lăsat pe Găvănescu să se uite şăgalnic spre camera telefonului care ar fi trebuit să transmită în direct, fără ca acesta să ştie că ”live”-ul era ”dead”.
Uite aşa, Găvănescu şi-a mai luat una peste ceafă de la şeful de partid, ca să se înveţe minte să nu mai ridice capul şi să eclipseze ”Stânga PNL-ului” local. În condiţiile în care tot mai mulţi penelişti îşi dau demisiile din funcţiile deţinute în partid şi nu numai, George Stângă ar putea rămâne în partid, până la alegeri, doar cu neamurile (fini, cumetri, etc). După cum se mişcă însă treburile şi pe la Bucureşti, se pare că totuşi Geroge Stângă are mare dreptate cu titlul sintezei trimisă presei, numai că trebuie completat: ”O bombă ecologică va exploda la începutul anului, «la PNL», în judeţul Galaţi”.

Sursa foto: Facebook - Paul Găvănescu

Despre ce disensiuni şi sancţiuni a mai primit Paul Găvănescu, dar şi alţi membri PNL, cotidianul nostru a mai scris AICI


Articole înrudite