28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prodanca a intrat în partidul lui Dragnea
Prodanca a intrat în partidul lui Dragnea

Impresara Anamaria Prodan Reghecampf a anunţat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că intră în politică. Aceasta s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea, Alianţa pentru Patrie (APP), notează digi24.ro.

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soţii devotate şi a unei mame care şi-a crescut copiii cu forţă şi putere, le-a oferit o viaţă senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect şi încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun şi blând cu mine şi niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Aşa este şi cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei”, scrie aceasta, într-un mesaj în care precizează că „acest pas al meu a fost gândit în ani şi cântărit cu mare grijă”.

Impresa vorbeşte despre drepturile dar şi despre cazurile femeilor abuzate de către parteneri, ea vorbind inclusiv de relaţia cu soţul său, Laurenţiu Reghecampf.

„Numai acele femei care au trecut prin situaţii similare ştiu cât de tare doare să vezi cum ţi se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunţări, în care ai pus toată fiinţa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care îşi cunoaşte adevărata valoare, care se preţuieşte şi are încredere în forţele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate şi pentru drepturile ei, ştie ce simţi când eşti trădată. Cum rămâi fără respiraţie şi vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îţi smulgi piele de pe tine şi carnea de pe oase, în speranţa deşartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului şi bătaia femeii! Deşi am fost confruntată cu bărbaţi care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le consideră nişte obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soţ, viaţa mi-a scos în cale şi bărbaţi români adevăraţi şi ne promovează, fără să le fie teamă de noi şi care ne văd ca partenere. Femeile care au în jurul lor astfel de bărbaţi maturi, familişti, respectuoşi sunt femei fericite şi norocoase. Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soţului meu. Până acum!”, a mai scris aceasta.

Articole similare: Festival în cimitir cu lăutari, mici, sarmale şi prăjituri filipineze la parastasul Ionelei Prodan (FOTO/VIDEO)


Articole înrudite