19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: La un pas de bătaie în Parlament. Confruntarea dintre George Simion şi Gabriel Zetea
VIDEO: La un pas de bătaie în Parlament. Confruntarea dintre George Simion şi Gabriel Zetea

Scene incredibile în Parlamentul României. Parlamentarii din Comisia de Muncă au fost la un pas să se ia bătaie. Totul a culminat atunci când liderul AUR George Simion a stins lumina în sală, notează digi24.ro.

Circul a început în timp ce în Comisie se discuta despre majorarea salariilor primarilor, viceprimarilor şi şefilor de consilii locale şi judeţene. Lefurile acestora vor creşte cu aproximativ 1.500 de lei brut, dacă legea este promulgată. Deputaţii îşi sprijină în continuare colegii din ţară, care îi ajută în campania electorală. În plus, măsura duce la creşteri salariale pentru sute de mii de angajaţi din administraţia locală.

Totul a început când George Simion a intrat în camera unde avea loc şedinţa Comisiei de muncă, filmând cu telefonul. El a acuzat PSD de minciună, iar social-democratul Gabriel Zetea s-a ridicat de la masă şi s-a apropiat de Simion. Cei doi parlamentari şi-au aruncat acuzaţii unul altuia.

Scandaul a fost însă generalizat, pentru că parlamentarii nu au reuşit să cadă de acord asupra proiectului de lege, dacă să includă majorări doar pentru administraţia locală sau şi pentru ceilalţi demnitari, aşa cum fusese votată la Senat. La un moment dat, preşedintele Comisiei, Adrian Solomon, chiar a ameninat că suspendă şedinţa. VEZI VIDEO AICI!


Articole înrudite