Măstăcani: I-a încredinţat autoturismul prietenului său şi s-au ales amândoi cu lucrări penale Recomandat

Joi, 23 Iunie 2022 14:39
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni din Republica Moldova, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
În data de 23 iunie a.c, în jurul orei 02.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Măstăcani – judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autovehicul înmatriculat în R. Moldova, condus de un bărbat în vârstă 29 de ani.
În autoturism, pe locul pasagerului se afla proprietarul acestuia, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 25 de ani.
La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta un permis de conducere valabil. În urma verificărilor suplimentare în bazele de date s-a constatat că acesta  are dreptul de a conduce autovehicule anulat. 
Proprietarul autoturismului a declarat că i l-a încredinţat prietenului său să-l conducă, deşi ştia că acesta are dreptul de conducere autovehicule anulat.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat şi  încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu