16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
2022, cel mai bun an din istoria clubului United Galaţi
2022, cel mai bun an din istoria clubului United Galaţi

Sportul gălăţean se ambiţionează să obţină rezultate deosebite în ciuda problemelor financiare şi de infrastructură cu care se confruntă. Anul pe care îl vom încheia peste câteva zile a fost unul de excepţie pentru United Galaţi care şi-a trecut în palmares cele trei trofee de pe plan naţional: campionat Liga 1, Cupa şi Supercupa României şi a reprezentat cu cinste oraşul de la Dunăre şi România în UEFA Futsal Champions League, unde s-a oprit în Elite Round după ce a avut parte de meciuri de gală cu Benfica sau Barca.
„Putem spune, fără să ne temem de cuvinte, că 2022 a fost un an senzaţional pentru clubul nostru, iar pentru mine categoric cel mai bun an din cariera de antrenor: Rivalizează, ca performanţe, cu acei ani în care nu aveam treabă şi cu banca tehnică. Nu cred că mi-aş fi dorit ceva în plus în acest an 2022. Să câştigi toate trofeele interne, Cupa, Campionatul şi Supercupa, să fii între primele 16 echipe ale continentului, e ceva extraordinar! 2023 mi-aş dori să fie cel puţin ca acest an, de ce nu? Lotul nu va suferi modificări în această iarnă, însă îl aşteptăm cu nerăbdare pe brazilianul Pele, care sperăm să-şi rezolve cât mai repede problema cu viza”, a concluzionat antrenorul-jucător Florin Ignat.
Tigrii de la United Galaţi se află într-o binemeritată vacanţă de iarnă, primul antrenament din noul an fiind programat pe 5 ianuarie. Primul joc oficial se va disputa în jurul datei de 14 ianuarie în deplasare cu Autobergamo Deva. *sursa foto: United facebook


Articole înrudite