26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
David Asandei va fi noul antrenor principal de la FC Universitatea
David Asandei va fi noul antrenor principal de la FC Universitatea

Cu mai puţin de trei săptămâni înaintea reluării competiţiilor de fotbal feminin, staff-ul tehnic de la FC Universitatea Galaţi, echipă calificată în play-off-ul Ligii 1, a suferit modificări. Noul antrenor principal al „panterelor” va fi gălăţeanul David Asandei, care revine în circuitul competiţional după o absenţă de câţiva ani şi care va fi ajutat de Gabi Călinescu, antrenor secund, şi Gheorghe Cucu, antrenor cu portarii.
„Am fost solicitat să mă ocup de echipă de către preşedintele Călinescu. Cunosc echipa pentru că sunt lângă ea din 2018 şi sunt jucătoare care au un potenţial foarte bun. Situaţia financiară este destul de grea în acest moment, mai ales că vom începe curând, pe 7 martie în Cupa României şi pe 14 martie campionatul la Bistriţa. Sperăm să urcăm în campionat până la finalul play-off-ului. Aşteptăm şi bugetul de la Primărie să ne salveze cât mai repede. Este chiar o situaţie critică pe care vom face tot posibilul s-o depăşim”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Lotul de jucătoare a suferit mici modificări. A fost transferată: Daniela Mardari, componentă a Naţionalei Moldovei, şi a plecat ucraineanca Olga Zezikina, care a ales să joace la Banat Girls Reşiţa. De altfel, trei pantere: Iriska Topal, Nadya Petrovskaia şi Daniela Mardari sunt convocate în aceste zile la Naţionala Moldovei care va juca miercuri cu Azerbaidjan, ultimul meci din preliminarii Campionatului European.


Articole înrudite