12 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea 6 puncte din următoarele două jocuri
Dunărea vrea 6 puncte din următoarele două jocuri

FCM Dunărea nu a reuşit să-şi continue seria rezultatelor pozitive. Gălăţenii au fost învinşi cu 3-0 la Târlungeni, în urma unei partide în care au irosit câteva ocazii mari de gol. Prestaţia gălăţenilor le dă acestora speranţe că vor reuşi să se salveze de la retrogradare.
Costel Enache, antrenorul Dunărea Galaţi, ne-a declarat: „Rămânem concentraţi la ceea ce avem de făcut. Chiar dacă am pierdut la scor partida de la Târlungeni, eu am fost mulţumit de atitudinea jucătorilor. Am jucat aproape la fel de bine precum în partidele anterioare, dar nu am reuşit să înscriem. Sunt nemulţumit pentru că am primit 2 goluri din faze fixe, dar vom corecta aceste neajunsuri. Încă nu am ajuns la omogenitatea pe care mi-o doresc, dar cred că putem să reluăm şirul victoriilor. Mai avem două meciuri din turul play-out-ului, pe care vrem să le câştigăm”.
Dunărea joacă fotbal şi acesta este lucrul cel mai important. Echipa gălăţeană nu a reuşit să cucerească nici măcar un punct la Târlungeni, dar mai are încă 7 partide pentru a se salva de la retrogradare. Se pare că şi sistemul din liga secundă va fi modificat, astfel că vor retrograda doar formaţiile clasate pe ultimul loc în fiecare serie. Până când acest lucru va deveni certitudine, elevii lui Costel Enache trebuie să lupte în fiecare meci de parcă ar fi ultimul pe care îl dispută. Problemele financiare tind să fie rezolvate, astfel că viitorul Dunării depinde doar de rezultatele de pe dreptunghiul verde. Cosmin Neagu şi colegii săi au demonstrat că se pot impune în faţa oricărei echipe, astfel că speranţele de salvare de la retrogradare sunt reale.


Articole înrudite