28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Eşec ruşinos pentru Oţelul
Eşec ruşinos pentru Oţelul
Partida de la Bistriţa s-a desfăşurat în condiţii de iarnă şi la o temperatură de -5 grade Celsius. Asta nu scuză deloc evoluţia slabă a formaţiei gălăţene, care a fost învinsă de nişte anonimi dar care au evoluat cu ambiţie, au pus osul la bătaie fiind aproape de fiecare dată primii la minge. Din păcate, Oţelul a demonstrat încă o dată că este miloasă cu echipele mici, resuscitând Gloria. Prima repriză a fost anostă, singurele faze de poartă: Bucur (min.38) cu un şut din voleu ce a trecut puţin pe lângă poarta Oţelului şi capul lui Sîrghi (min.39). Grig a mutat inspirat la pauză şi i-a introdus pe Astafei şi Paraschiv. Veteranul Oţelului a deschis scorul la şase minute, după o fază la care a colaborat cu Iorga, acesta i-a centrat iar Para a înscris cu capul. Totul părea rezolvat, dar Gloria nu a acceptat situaţia de pe tabela de marcaj şi a izbutit ca să întoarcă soarta meciului. Mai întâi, Radu (min. 65) a câştigat foarte uşor duelul cu Ljubinkovic, iar şutul centrare a fost scăpat de Grahovac şi a intrat în poartă. Înger în runda precendentă, goalkeeperul oţelar a devenit demon, a respins în faţă şutul lui Enescu, bistriţeanul Antonache i-a pasat lui Feher, care a adus-o pe Gloria în avantaj. Nici când s-au văzut conduşi roş-alb-albaştrii nu au reacţionat aşa cum ne-am aşteptat, jocul n-a avut consistenţă chiar dacă în prelungiri Iorga şi Vancea, în aceeaşi fază, au trecut pe lângă egalare.
Declaraţii:
Narcis Răducan - director general FC Oţelul: „Cred că era un meci pe care n-aveam voie să-l pierdem. La 1-0 am arătat momente de amatorism. Ne-a lipsit concentrarea şi acum nu ne mai rămâne decât să plângem după puncte. Nu ne mai rămâne decât să ne gândim la meciul cu Steaua. Au fost 10-15 minute în care am tratat fără respect jocul şi jocul ne-a pedepsit. Băieţii au ocazia să demonstreze la meciul cu Steaua că a fost un accident."
Petre Grigoraş - antrenor FC Oţelul: „Numai noi puteam fi atât de proşti şi idioţi să pierdem un meci în faţa unei echipe ai cărei jucători nu adună 50 de prezenţe în Liga I. Am tratat superficial un meci în care ne-am crezut învingători. Felicit Bistriţa pentru rezultat şi sper să învăţăm ceva din acest eşec ruşinos. Pe mine chiar mă doare această înfrângere. Nu numai Grahovac este vinovat pentru acest eşec. Îmi pare rău că nu am reuşit să mai marcăm. Sper ca în pauza aceasta să pun la punct detaliile care mai trebuie reglementate. Îmi pare rău acum că nu am reuşit să adunăm a treia victorie la rând, care ne-ar fi ajutat să ne îndepărtăm de zona retrogradării."
Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi 2-1(0-0)
stadion Jean Pădureanu, spectatori: 100
Au marcat: Grahovac (min. 65 autogol), Feher (min. 68), respectiv Paraschiv (min. 52)
Formaţii:
Gloria Bistriţa (antrenor Nicolae Manea): Oghinciuc - Þîrcă, Hlinca, Ad. Iordache (min. 36 Bercea), Kanon - Feher, Enescu - R. Radu, Bucur (min. 54 Curtuiuş), Chiţu - Antonache.
Oţelul Grigoraş (antrenor Petre Grigoraş): Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, Ljubinkovic - Neagu, Giurgiu, Iorga  - Marquinos (min. 85 Vancea), Didi (min. 46 Paraschiv), Stromajer (min. 46 Astafei).
cartonaşe galbene: Þîrcă (min. 59), Radu (min. 77), respectiv  Ljubinkovic (min. 7),Didi (min. 27), Giurgiu (min. 71)
Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea)
Asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Marius Nicoară (Băile Herculane)


Articole înrudite