23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lăcrămioara Cîlici: „Handbalul este stilul de viaţă care îmi aduce cea mai mare satisfacţie. Ne pregătim cu seriozitate pentru a ne putea îndeplini obiectivul”
Lăcrămioara Cîlici: „Handbalul este stilul de viaţă care îmi aduce cea mai mare satisfacţie. Ne pregătim cu seriozitate pentru a ne putea îndeplini obiectivul”

Handbalul feminin gălăţean are tradiţie. CSM Galaţi ocupă locul 1 în seria A a Diviziei A cu maxim de puncte după 17 etape, fiind calificată pentru turneul semifinal de promovare. Echipa antrenată de Alexandrina Soare are un obiectiv clar, promovarea în Liga Florilor MOL. Una din jucătoarele de bază este Lăcrămioara Cîlici, care va împlini 30 ani la jumătatea lunii august, evoluează pe postul de extremă stânga, este o gălăţeancă get beget ce şi-a început cariera ca junioară la HC Oţelul sub îndrumarea antrenorilor: Daniela Goldic, Gabriela Artene, Constantin Cojocaru, iar ca senioară la Ştiinţa Bacău - antrenor Gabriela Manea şi ea o gălăţeancă cu care ne putem lăuda.

- Ce reprezintă handbalul pentru tine ?
Handbalul pentru mine este stilul de viaţă care îmi aduce cea mai mare satisfacţie.
- Cum te antrenezi în această perioadă de pauză forţată ?
Mă antrenez în casă după un program bine stabilit de doamna antrenoare şi preparatoarea noastră fizică.
- Care e starea ta ?
Starea mea este bună, sunt optimistă şi sper că vom reveni la activităţile noastre cât mai curând.
- Ce-ţi lipseşte cel mai mult în această perioadă ?
Îmi lipsesc antrenamentele alături de întreaga echipă, pofta de viaţă a copiilor pe care îi antrenez (n.r. - Lăcră este antrenoare la echipa de junioare 4 de la CSM Galaţi), familia, prietenii şi plimbările în aer liber
- Cum îţi petreci timpul liber ?
În timpul liber ascult muzică, mă uit la filme sau seriale, citesc, treburi casnice...
- Care ar fi citatul preferat ?
Sacrificiile şi munca vor fi mereu răsplătite, impulsionează-te mereu şi mereu. Nu ceda până când nu auzi fluierul final.
- Cum te-ai descrie în trei cuvinte ?
Ambiţioasă, muncitoare şi carismatică.
- Un mesaj pentru colege şi suporteri...
În primul rând aş dori să le transmit multă sănătate tuturor şi să respecte întocmai metodele de precauţie. Colegelor: să se pregătească în continuare cu aceeaşi seriozitate de care şiu că dau dovadă pentru a ne putea îndeplini obiectivul indiferent de circumstanţe. Suporterilor: abia aştept să ne revedem în număr cât mai mare la sală, pentru că avem nevoie de sprijinul lor.


Articole înrudite