03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a pierdut fotoliul de lider, Sporting a coborât pe poziţie de play-out
Oţelul a pierdut fotoliul de lider, Sporting a coborât pe poziţie de play-out

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a 13-a etape. Echipele gălăţene nu au reuşit să cucerească decât un singur punct din şase posibile. SC Oţelul a jucat la Plopu cu Viitorul Ianca. Oţelarii lui Dorinel Munteanu s-au împotmolit şi în ciuda numeroaselor ocazii pe care le-au avut au reuşit doar o remiză.
„Nu avem scuze, eu sunt principalul vinovat deşi am atras atenţia în ultimele trei-patru zile că echipa nu este concentrată în faza de finalizare. Eu sunt responsabil de acest insucces, pentru mine acest punct este ca o înfrângere. Le cer scuze fanilor care s-au gândit la o victorie, dar am reuşit doar un punct ceea ce bineînţeles este prea puţin pentru ei. Au fost două - trei greşeli în lanţ la al treilea sau al patrulea corner al adversarilor, am primit gol ceea ce nu este permis la o echipă care îşi doreşte promovarea”, a declarat la finalul partidei managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Rezultat final: Viitorul Ianca - SC Oţelul 1-1 (0-0). Golul gălăţean l-a avut ca autor pe Cricimar. 11-le de start pentru Oţelul: Ursu - Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae - Neagu, Jardan, Cireş - Cisotti, Cîrjan, Nica. Au mai jucat: Dobre, Vaştag, Cîrjan. După acest semieşec, Oţelul a coborât pe locul 2 cu 30 de puncte şi va juca etapa viitoare pe 27 noiembrie acasă, de la ora 14.00, cu liderul CSM Focşani 2007 32 puncte.

Lieştenii au pierdut în prelungiri

Sporting a jucat pe Lieşti Arena cu CSM Rm. Sărat. Cu şapte absenţe importante: Voicu, Munchiu, Crihană, Grigoraş, Stan, Ţicămucă şi Vădeanu, lieştenii au avut şi ghinion şi au pierdut în prelungiri. Rezultat final: 0-1 (0-0). Antrenorul Cristian Brăneţ a folosit formula: A.Brăneţ - Cucu, Maftei, Iancu, Năstase - Mihu, Chiriac, Milea, Iftimie - Călin, Bîrlădeanu. Au mai intrat: Hodorogea, Ieremie, Drăgan.
Sporting a rămas cu 22 de puncte, a coborât pe locul 5 şi va juca marţi, 23 noiembrie, restanţa cu Metalul Buzău şi sâmbătă, 27 noiembrie, cu Dinamo Bacău, în etapa a 14-a, ambele în deplasare.


Articole înrudite