Panterele de la FCUG au câştigat ultimul joc de la Galaţi din 2020 şi aşteaptă rezultatul restanţei de la Baia Mare din 10 decembrie Recomandat

Joi, 19 Noiembrie 2020 12:31
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Stadionul Siderurgistul a găzduit miercuri partida FC Universitatea Galaţi - ACS Fotbal Feminin Baia Mare, care a contat pentru cea de-a 11-a etapă a Ligii 1 la fotbal feminin. Panterele antrenate de Gabi Călinescu şi Gheorghe Cucu, consiliaţi de Ionuţ Niculcea au avut iniţiativa de la început, dar reduta băimăreană a rezistat mult timp fără să primească gol. A fost nevoie ca banca tehnică să facă o serie de modificări în aşezarea iniţială ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. Nina Anca a fost urcată în avanposturi, o mutare care s-a dovedit inspirată, nouarul echipei gălăţene reuşind să deschidă scorul cu un eurogol. „De la distanţă, am văzut cum a ieşit portarul, am driblat fundaşul şi buff”, ne-a descris Nina reuşita.
Peste doar câteva minute, Monica Benţoiu a confirmat că este în vârf de formă şi a închis tabela. „Sunt bucuroasă pentru rezultatul obţinut, sunt bucuroasă că echipa a luptat până la capăt, sunt bucuroasă că am făcut tot ce a depins de noi să rămânem în play-off şi sunt sigură că munca va fi răsplătită. A fost un meci bun făcut de noi, clar dominat de noi din toate punctele de vedere. Acum rămâne să aşteptăm, după să revenim în iarbă şi să arătăm că se poate mult mai bine şi că meritam să fim mai sus. Felicit întreaga echipă, staff-ul şi pe toată lumea ce ne-a fost alături, mai ales cu sufletul şi inima”, ne-a declarat jucătoarea Nina Anca.
Rezultat final: FC Universitatea Galaţi - Fotbal Feminin Baia Mare 2-0 (0-0). 11-le aliniat de echipa gălăţeană: Georgiana Bobocea - Alexandra Ivan, Nina Anca, Olga Zeziukina, Sandra Oprică - Nicoleta Lepădatu, Lidia Moacă, Iriska Topal, Alexandra Hilohi - Monica Benţoiu, Valeria Postol. Au mai jucat: Alexandra Condrea, Ana Arnăutu, Nadya Petrovskaya, Valentina Ivan şi Adelina Chiriac, o junioară de 15 ani care şi-a făcut debutul în primul eşalon. FCUG a urcat momentan pe locul 4 cu 18 puncte, dar ultimele două echipe care se califică în play-off se vor decide pe 10 decembrie când este programată restanţa: Fotbal Feminin Baia Mare - Carmen. Panterele vor fi suportere pentru băimărence.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu