18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rugbiştii de la CSM Galaţi au terminat sezonul pe locul 4
Rugbiştii de la CSM Galaţi au terminat sezonul pe locul 4

Divizia Naţională de Seniori la rugbi a programat în weekend partidele ultimei etape din acest sezon. CSM Galaţi a întâlnit pe stadionul Municipal de lângă Autogară formaţia CSM Suceava. Rugbiştii gălăţeni au jucat pentru Maricel Silviu Ionaşcu, studentul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, care are nevoie de operaţie în Italia, pentru a fi salvat.
Antrenorul Marius Secuianu i-a dăruit lui Marci, un tricou al echipei naţionale de rugby a României şi o minge oficială. Partida a fost la discreţia echipei noastre, care a încheiat en-fanfare, obţinând o victorie categorică, scor final: 66-15. Au marcat: Nistor 4 încercări, Mişin, E.Don, Frăţilă, Platon, Manolachi - câte o încercare; Partenie - o încercare şi 4 transformări; Niacşu - 3 transformări; Prunaru - o transformare.
„Am încheiat cu o victorie clară acest campionat. Suntem bucuroşi să-i dedicăm acest succes lui Maricel Silviu Ionaşcu, care sperăm să se facă bine cât mai curând. Am încheiat sezonul pe locul 4, dar mi-aş fi dorit să existe şi play-off. Sunt mulţumit de prestaţia băieţilor, pentru că s-au bătut în fiecare meci pentru victorie”, a concluzionat antrenorul Marius Secuianu.
CSM Galaţi încheie sezonul pe locul 4 cu 49 de puncte. Podiumul DNS se prezintă astfel: 1. Ştiinţa Petroşani 68 puncte, 2. CS Năvodari 63 p, 3. RC Bârlad 62 p.


Articole înrudite