19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Curăţenie şi stârpire a şobolanilor din gările din Regionala CFR Galaţi de aproape 4 milioane de euro
Curăţenie şi stârpire a şobolanilor din gările din Regionala CFR Galaţi de aproape 4 milioane de euro

Sucursala Regională de Căi Ferate Galaţi a lansat o licitaţie de nu mai puţin de 3,6 milioane de euro prin care scoate la bătaie un contract pentru servicii de curăţenie şi stârpirea şobolanilor din gări, contract ce va fi valabil pentru 4 ani.
Licitaţia a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - SEAP şi are ca obiect ”Salubrizare, deratizare, dezinsecţie staţii CF/obiective de pe raza SRCF Galaţi”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru pentru o perioadă de patru ani este de 18.274.864,65 lei, echivalentul a aproximativ 3,6 milioane de euro.
Serviciul se va presta în staţii CF şi spaţii din clădirile cu specific feroviar de pe raza Sucursalei Regionale CF Galati, respectiv staţiile CF: Galaţi, Brăila, Făurei, Buzău, Mizil, Rm. Sărat, Halta Ianca Sat, Barboşi Călători, Fileşti, Focşani, Mărăşeşti, Adjud, Oneşti, Borzeşti, Saline,Târgu Ocna, Comăneşti, Tecuci, Tecuci Nord, Ghimeş, Berca, Sediul Administrativ al Sucursalei RCF Galati şi Corp E – Staţia Galati, în total 23 de obiective.
În primul rând, este vorba de salubrizare curentă, care se va face 24 de ore din 24 sau zilnic în intervalul orar precizat, ori de câte ori este nevoie. Salubrizarea generală a spaţiilor se va executa la comanda achizitorului, semestrial, în staţiile CF şi la Sediul administrativ al SRCF Galaţi, rerspectiv clădire de exploatare Corp E staţia Galaţi. Salubrizarea periodică de tip I se va face trei zile pe săptămână conform graficului de lucru sau ori de câte ori este nevoie pentru anumite spaţii în staţii CF altele decât cele salubrizate curent (zilnic), informează clubferoviar.ro.
Erbicidarea, defrişarea şi toaletarea: se vor face două operaţiuni de erbicidare, o operaţiune de defrişare şi o operaţiune de toaletare pe an, numai la solicitarea şefului de staţie şi în staţia/halta CF menţionată de acesta. Salubrizarea periodică tip II (colectarea deşeurilor menajere) se va face o dată (o zi) pe lună, pentru anumite zone din Staţiile CF: Făurei, Ianca Sat, Buzău, Adjud, Comăneşti, Focşani, Galaţi, Ghimeş, Mărăşeşti, Mizil, Oneşti, Borzeşti, Tecuci, Brăila şi Râmnicu Sărat.
Dezinsecţia se va realiza numai în spaţii salubrizate corespunzător, la intervale prevăzute în metodologii, dar nu mai mari de trei luni. Deratizarea periodică se va face la intervale de maximum şase luni.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 mai 2024, ora 15:00.


Articole înrudite