29 SEPTEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O decepţie în dragoste l-ar fi făcut pe Marius, poliţistul din Galaţi, să-şi ia viaţa la doar 21 de ani
O decepţie în dragoste l-ar fi făcut pe Marius, poliţistul din Galaţi, să-şi ia viaţa la doar 21 de ani

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul poliţistului din Galaţi, care şi-a pus capăt zilelor cu pistolul din dotare.
Reamintim că Marius Coman, poliţistul din Târgu Bujor, a ales să îşi pună capăt zilelor la doar 21 de ani, împuşcându-se acasă, cu arma din dotare.
Înainte de a se împuşca, tânărul şi-a produs mai multe răni la nivelul mâinilor.

Şi-a tăiat venele şi s-a împuşcat în cap

La data de 13 decembrie 2022, Poliţia Oraşului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate, şi-ar fi tăiat venele şi s-ar fi împuşcat în cap, fiind în stare de inconştienţă.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi în momentul producerii incidentului se afla în concediu.
Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinţei sale, căzut la podea, în stare de inconştienţă şi prezentând o leziune în zona capului.
Personalul medical din cadrul SMURD Galaţi care a ajuns la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns şi a fost declarat decesul.

Tânărul era poliţist în localitatea Cavadineşti

Poliţistul trecuse testarea psihologică şi era absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, promoţia martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a întâmplat acest incident, se arată în comunicatul poliţiei.
Tânărul era poliţist în localitatea Cavadineşti, de 9 luni de zile.
Potrivit surselor antena3.ro, cel mai probabil, acesta ar fi suferit o decepţie în dragoste.

Apropiaţii tânărului fac dezvăluiri cutremurătoare

De asemenea, wowbiz.ro notează că partenera sa îl părăsise recent.
Potrivit aceleiaşi surse, unul dintre prietenii lui Marius, Andrei, a povestit că tânărul părea destul de abătut, chiar cu câteva zile înainte de a se petrece tragedia, însă nimeni nu s-ar fi gândit că băiatul ar putea recurge la gestul necugetat.
"Cu vreo două, trei zile înainte de a se întâmpla era supărat, nici nu prea a stat de vorbă. Nu m-am aşteptat la aşa ceva din partea lui", povesteşte Andrei.

De ce avea pistolul la el, deşi era în concendiu

Ultima testare psihologică a lui Marius, la locul de muncă, a avut loc în luna aprilie a acestui an, atunci când a trecut cu brio testul, lucru pentru care oamenii legii nu au nicio explicaţie.
"A decis din motive necunoscute la acest moment să-şi pună capăt zilelor. Fusese testat psihologic în luna aprilie a acestui an", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi.
De precizat este că, Marius şi-a pus capăt zilelor cu pistolul din dotare, deşi se afla în concediu atunci când a recurs la gestul necugetat. Tânărul avea tot timpul pistolul la el, asta pentru că la secţia de poliţie nu există un loc unde să fie ţinute armele.

Tânărul poliţist fusese adoptat la 3 ani

Tânărul a fost adoptat dintr-un centru de plasament când avea 3 ani. De-a lungul timpului, părinţii adoptivi nu au observat ca tânărul să fi avut predispoziţii la depresie sau stări sinucigaşe. La muncă, trecuse de toate testele psihologice.
"Un copil care a fost abandonat, sau s-a simţit abandonat, trăieşte într-o traumă majoră. Momentul în care este părăsit de iubită, de partener, pentru el e ca şi când ar fi sfârşitul lumii", a explicat Cătălin Dimofte, psiholog, pentru observatornews.ro.
Autorităţile încearcă să stabilească acum circumstanţele în care s-a întâmplat tragedia. *sursa foto: Facebook.

Citeşte şi:
- Tânăr poliţist din Galaţi găsit de mamă cu venele tăiate şi împuşcat în cap

- El este poliţistul de 21 de ani din Galaţi care şi-a pus capăt zilelor într-un mod înfiorător

Articole înrudite