05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul vrea să se întoarcă cu puncte de la Iaşi
Oţelul vrea să se întoarcă cu puncte de la Iaşi

Ultima etapă din turul Superligii la fotbal va debuta vineri, de la ora 18.00, pe stadionul din Dealul Copoului unde se va disputa derbiul Moldovei, Poli Iaşi - SC Oţelul Galaţi.

Cele două adversare sunt vecine de clasament, ieşenii ocupă locul 11, iar oţelarii se poziţionează pe locul 10 şi promit o confruntare interesantă, pe viaţă şi pe moarte, cu multe orgolii în care fiecare va încerca să-şi valorifice cât mai bine atuurile.

„Va fi un meci foarte greu cu o echipă care s-a schimbat în totalitate față de sezonul trecut. Cu acelaşi antrenor, bineînţeles, dar în ultimele jocuri am văzut o echipă foarte agresivă, foarte solidă. Noi mergem să ne facem jocul nostru, să facem o partidă bună, şi să obţinem punct sau puncte. Este foarte importantă atitudinea jucătorilor. Cea mai importantă este revenirea după aceste zece zile în care am avut patru jocuri. Sper ca la ora meciului să fie toţi jucătorii în plenitudinea forţelor şi să abordăm jocul curajos”, a concluzionat Dorinel.

La Iaşi vor absenta din tabăra Oţelului: Neagu, Panait şi Gaitan, aflaţi în revenire după operaţii. Cissé şi Yabre au revenit la antrenamente, dar este foarte posibil să rămână la Galaţi.


Articole înrudite