Primăria pregăteşte realizarea a încă 3 parcări subterane Recomandat

Joi, 19 Martie 2020 12:16
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi pregăteşte amenajarea a trei parcări subterane pe raza municipiului Galaţi. În acest sens, a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - SEAP o licitaţie pentru achiziţia unor servicii de proiectare - faza studiu de prefezabilitate - pentru obiectivul „Modernizare parc şi amenajare parcări subterane“, cu o valoare estimată a contractului de 80.000 de lei fără TVA, având termen limita pentru trimiterea ofertelor data de 25 martie 2020.
Potrivit documentaţiei licitaţiei, venind în întâmpinarea nevoii acute de creştere a numărului locurilor de parcare, dar şi pentru înfrumuseţarea spaţiilor publice, municipalitatea doreşte realizarea proiectului în faza studiu de prefezabilitate pentru obiectivul „Modernizare parc şi amenajare parcări subterane”, amplasamentele propuse fiind Casa de Cultură a Sindicatelor, Spitalul de Copii „Sf. Ioan“ şi zona VIP din cartierul Ţiglina I.
Câştigătorul licitaţiei ar trebui să întocmească un proiect care să cuprindă amenajarea de locuri de parcare în subteran şi boxe de depozitare, accese intrare-ieşire racordate la sistemul rutier, asigurarea utilităţilor necesare, spaţii de reîncărcare pentru vehicule electrice pentru 5% din locurile de parcare, sistem de taxare automată, amenajare peisagistică deosebită. Termenul de execuţie este de 120 de zile de la data încheierii contractului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu