01 OCTOMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trenul Interregio Bucureşti - Galaţi ajunge cu 3 ore întârziere la destinaţie
Trenul Interregio Bucureşti - Galaţi ajunge cu 3 ore întârziere la destinaţie

Trenul Interregio IR 1575 care ar fi trebuit să plece din Bucureşti spre Galaţi având stabilită ora de plecare 13:11 reprezintă o adevărată piatră de încercare pentru călătorii care au optat să parcurgă acest drum cu CFR Călători.
Trenul nici măcar nu a reuşit să plece din gară Bucureşti Nord la ora stabilită, căci nu s-a găsit nicio locomotivă să-l pună în mişcare. Călătorii povestesc că au aşteptat aproape o oră să se găsească o locomotivă pentru ca trenul să plece spre Galaţi. Însă, ghinion! După ce a trecut de Buzău, locomotiva s-a stricat şi călătorii s-au văzut nevoiţi să mai aştepte încă vreo oră ca aceasta să fie schimbată.
La ora redactării acestui material (18.25) trenul încă nu ajunsese la Galaţi, deşi ora de sosire trebuia să fie 16:44.

”În primul rând vreau să vă spun că la Bucureşti am fost nevoiţi să aşteptăm aproape o oră să vină o locomotivă, iar până la cuplarea acesteia am stat într-o căldură infernală. După plecarea cu întărziere, imediat ce am trecut de Buzău, pe la Cilibia, trenul s-a oprit. Iniţial am crezut că trebuia să treacă un marfar, însă în scurt timp am aflat că locomotiva s-a stricat şi am mai stat o grămadă de timp să aşteptăm să vină altă locomotivă. Preţul unui bilet de tren Bucureşti - Galaţi este 80 lei. Mi se pare o sumă enormă pentru aceste condiţii”, ne-a declarat telefonic o călătoare aflată în trenul Bucureşti - Galaţi.
Doamna ne-a spus că nimeni nu a venit să întrebe călătorii dacă vor o apă sau cum îi afectează întârzierea.

Am încercat să contactăm telefonic purtătorul de cuvânt al CFR Călători, dar acesta nu a răspuns apelurilor noastre repetate.

Articole înrudite