15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Zătun 2: O nouă zonă de relaxare şi distracţie inaugurată la Galaţi (FOTO)
Zătun 2: O nouă zonă de relaxare şi distracţie inaugurată la Galaţi (FOTO)

Astăzi, 11 aprilie 2024, la Complexul de agrement Balta Zătun, a fost inaugurată o nouă investiţie realizată de către Consiliul Judeţean Galaţi cu ajutorul fondurilor europene. Este vorba despre extinderea complexului cu o nouă zonă de relaxare şi distracţie în aer liber pentru gălăţeni.
"Cu o suprafaţă generoasă de peste 12.500 mp, „Zătun 2” devine o oază de linişte şi relaxare în mijlocul naturii. Aici, veţi descoperi 9 căsuţe dotate corespunzător, 3 foişoare mari (două de 14 persoane şi unul de 30) pentru întâlniri cu cei dragi, şi un loc de joacă cu tobogane, rampe de căţărare şi balansoare pentru copii. De asemenea, zona extinsă a fost dotată şi cu balansoare de grădină, mese, bănci, umbrele cu învelitoare din stuf şi grătare. Totodată, pentru pasionaţii de pescuit, am pregătit nu mai puţin de 5 pontoane pescăreşti, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa pe malul apei. An de an, Consiliul Judeţean organizează la Balta Zătun competiţii de pescuit pentru nevăzători, pentru persoane cu deficienţe locomotorii sau în scopuri caritabile", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Proiectul „Zătun 2” este finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime şi are o valoare de aproape 4 milioane de lei, potrivit CJ Galaţi. Imagini, mai jos!
Despre noua zonă de agrement de la Zătun, Monitorul de Galaţi a anunţat în articolul "În curând, un nou loc de distracţie şi relaxare în aer liber la Galaţi (FOTO)".


Articole înrudite