Cinema City redeschide cinematografele pe 27 mai Recomandat

Joi, 20 Mai 2021 13:09
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o pauză de peste 1 an, cinematografele îşi redeschid uşile pentru cinefili. Cinema City a anunţat că redeschide cele 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de oraşe, inclusiv Galaţi.

„Nimic nu se compară cu senzaţia unică pe care o ai atunci când luminile se sting, iar tu eşti gata să te pierzi într-o poveste captivantă, strângând la piept o pungă de popcorn sau mâna persoanei cu care mergi la film, adâncit confortabil în fotoliul comod în timp ce sunetele puternice şi lumina caldă te învăluie şi te poartă într-o nouă lume de neuitat. Sala de cinema este şi va fi în continuare cel mai bun mod de a trăi un film la intensitatea potrivită, de a da frâu liber imaginaţiei şi de a regăsi alături de alţi cinefili bucuria împărtăşită de a visa. Aşa că pregăteşte-te, următoarea perioadă îţi aduce o serie magnifică de noi lansări de filme cu care te poţi delecta în deplină siguranţă, profitând din plin de cea mai bună experienţă cinematografică la Cinema City”, anunţă compania.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie şi acţiune:
- direct de pe covorul roşu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen), iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bună animaţie).
- filmul românesc răspunde şi el chemării Marelui Ecran aducând în prim plan câştigătorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC.
- Robert de Niro, Morgan Freeman şi Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind în forţă în filmul de acţiune THE MARKSMAN.

De 1 iunie, vă puteţi bucura din plin de avanpremierele mult aşteptate:
- CRUELLA, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmaţieni.
- TOM & JERRY care vă cheamă să aniversăm împreună 80 ani de la prima lor apariţie.

Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri şi vei experimenta emoţii de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu