03 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Dacă dorești să desfășori activitate de voluntariat sună la 0756-890.747. Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Te așteptăm cu drag! Telefon: 0756-890.747 (235)

Apel umanitar: solicităm ajutor material, financiar, consiliere etc, pentru înființarea unei fundații. Informații la 0756-890.747. Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Telefon: 0756-890.747 (235)

BRATESUL S.C.M. Galati anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare fara evaluarea impactului asupra mediului de catre A.P.M. Galati, in cadrul procedurii de evaluare a inpactului asupra mediului, pentru proiectul: ,,Extindere si modernizare corp C2, partial C1, modernizare corp C3, C4, schimbare de destinatie corp C2, partial C1, C3, C4 in spatii prestari servicii”, propus a fi realizat in municipiul Galati, Strada Marea Unire nr. 1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la urmatoarea adresa de internet http://apmgl-reglementari/ acordul de mediu/ proiect decizie etapa de incadrare. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M. Galati, pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fax 0236-471.009.

SIROCCO BLU ESTATE SRL anunta publicul interesat asupra deciziei APM Galati de incadrare fara evaluare de mediu a Planului Urbanistic de Detaliu Locuinta colectiva si imprejmuire teren cu amplasamentul in municipiul Galati, str. Brasov 57, judetul Galati. Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost: - in conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 si luand in considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potentiale prevazute in Anexa 1 a aceluiasi act normativ, implementarea obiectivelor planului nu prezinta efecte probabile negative asupra factorilor de mediu si asupra zonei din vecinatatea amplasamentului studiat, - planul nu intra sub incidenta art. 28. din OUG nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 49/2011, intrucat amplasamentul este situat in afara ariilor naturale protejate de interes comunitar. Observatiile publicului se vor primi la APM Galati, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii anuntului.


Articole înrudite