14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Tânăr căutat de autorităţile italiene, săltat la frontieră
Galaţi: Tânăr căutat de autorităţile italiene, săltat la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile italiene pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul acestui stat.
Astfel, în data de 01 mai 2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieşire, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, pasager într-un autoturism înmatriculat în Italia, în vârstă de 30 de ani.
La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Italia, la data de 07.02.2023, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite