20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vin jandarmi de la Bacău pentru meciul Oţelul Galaţi şi "U" Cluj
Vin jandarmi de la Bacău pentru meciul Oţelul Galaţi şi "U" Cluj

A doua întâlnire dintre echipele Oţelul Galaţi şi "U" Cluj din acestă săptămână va avea loc astăzi, 21 aprilie 2024, începând cu ora 16.00, pe stadionul "Oţelul" din municipiul Galaţi.

Pentru asigurarea unui climat optim de securitate în zona arenei sportive şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Alexandru cel Bun" Bacău va asigura integrarea tuturor măsurilor de ordine şi siguranţă publică în cadrul dispozitivului constituit în cooperare cu jandarmii Inspectoratului Judeţean Galaţi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali gălăţeni, precum şi agenţi de securitate.

Pentru a preveni introducerea în stadion a materialelor pirotehnice şi a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor care intră în arena sportivă.

Totodată, se va efectua un control corporal preventiv asupra spectatorilor, înaintea accesului în stadion, care va fi permisă începând cu ora 14:00.

În acest sens, recomandăm tuturor celor care doresc să între pe stadion să se prezinte în timp util la porţile de acces, pentru a se evita aglomerările şi pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor înainte de începerea partidei.

Pentru evitarea oricăror incidente, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi transmit următoarele recomandări:
- pentru reducerea timpului de aşteptare şi evitarea aglomerărilor, colaboraţi cu personalul de ordine în momentul efectuării controlului de acces în arena sportivă;
- nu vă implicaţi în incidente care pot tulbura ordinea şi liniştea publică şi delimitaţi-vă de orice formă de violenţă, orice încălcare a legii fiind sancţionată cu fermitate de către forţele de ordine;
- evitaţi deplasarea în grupuri mari, la sau de la arena sportivă;
- respectaţi locul, rândul, sectorul şi tribuna, conform biletului, abonamentului sau invitaţiei.

Pentru a evita producerea unor situaţii neplăcute, vă reamintim că:
- este interzis accesul în stadion cu obiecte pirotehnice şi sticle de orice fel;
- este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
- este interzisă staţionarea spectatorilor pe coronamentul arenei sportive şi pe scările de acces către scaune, pentru a nu se bloca intervenţia pompierilor, în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.
- este strict interzisă pătrunderea spectatorilor/suporterilor pe spaţiul de joc, atât în timpul partidei de fotbal cât şi la finalul acesteia.


Articole înrudite