Hotelurile Dunărea şi Galaţi intră în administrarea Orbis şi se transformă în Mercure & ibis Styles Galaţi Recomandat

Marți, 04 Iunie 2019 18:21
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Orbis Hotel Group, partener strategic al Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România, la Galaţi, pentru operarea celor două hoteluri emblematice din centrul Galaţiului, Hotelul ”Dunărea” (Danube Star) şi Hotel ”Galaţi” (Centrum) - aşa cum sunt cunoscute de gălăţeni - care vor fi supuse modernizării şi vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galaţi Centrum (66 de camere) şi ibis Styles Galaţi Dunărea (79 de camere).

"Îmbunătăţim în continuare poziţia noastră de lider în România prin extinderea dinamică a reţelei de hoteluri sub brandurile Accor nu numai în capitală, ci şi în principalele oraşe regionale precum Galaţi. Împreună cu partenerii noştri locali, prin deschiderea Mercure Galaţi Centrum şi ibis Styles Galaţi Dunărea, dorim să oferim clienţilor din mediul de afaceri şi de agrement din România o ofertă cat mai largă de hoteluri", a declarat Frank Reul, Head of Development of Orbis & Accor in Eastern Europe.

"Mercure şi ibis Styles sunt branduri de renume mondial care vor aduce valoare adăugată celor două hoteluri din Galaţi. Ambiţia noastră este de a face din aceste hoteluri cele mai bune destinaţii din oraş, pe segmentele lor. Dorim să aducem noi standarde pe piaţa ospitalităţii locale. Galaţi este acum pe un val de schimbări pozitive şi dorim să fim o parte din el", a declarat Traian Sandu, proprietarul celor două hoteluri. Acesta a mai precizat că: "Acest parteneriat ne confirmă poziţia de companie de turism şi ospitalitate cu cea mai mare experienţă din regiunea Galaţi-Brăila, suntem încrezători în potenţialul de creştere al regiunii şi suntem siguri că aceste branduri puternice din portofoliul Accor ne vor ajuta să ne dezvoltăm activitatea in domeniul ospitalităţii şi să ne consolidam poziţia de lideri. Acesta este un semnal puternic pentru companiile regionale că vom rămâne partenerul lor de încredere".

Planul de renovare a celor două hoteluri va include modernizarea camerelor, a restaurantelor şi a spaţiilor publice, pentru a le aduce la standardele brandurilor Mercure şi ibis Styles, precum şi investiţii în cele mai moderne servicii IT şi digitale. Hotelurile se vor deschide în al doilea trimestru din 2020. Acordul de management a fost semnat pentru o perioadă de 15 ani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu