21 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Consiliul Judeţean Galaţi implementează proiectul «Achiziționarea de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați»
Consiliul Judeţean Galaţi implementează proiectul «Achiziționarea de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați»

UAT Județul Galaţi, în calitate de beneficiar, implementează proiectul «Achiziționarea de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați». Proiectul este finanţat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul V – Sănătate și reziliență instituțională, Componenta 12 – Sănătate, Investiția I2 - Dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică I2.4 - Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale, Cod Apel: MS-0024.

Obiectivul proiectului vizează reducerea riscului de infecții nosocomiale la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați prin diversificarea serviciilor medicale realizate de laboratorul de microbiologie/analize medicale, precum și prin dotarea unității sanitare cu  echipamente medicale specializate.

Valoarea totală a proiectului este de 26.102.800,83 lei finanțată în totalitate de Uniunea Europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractul de finanțare a fost semnat cu Ministerul Sănătății, în calitate de coordonator de reforme și investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, în data de 23 iunie 2023, iar durata de implementare a proiectului este de 21 luni.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Beraru Mariana, manager de proiect, consilier în cadrul Direcţiei Programe, Consiliul Judeţean Galaţi, telefon: 0236/302520, fax: 0236/460703, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Articole înrudite