17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bărbatul care s-a transformat în câine vrea acum să fie un alt animal
Bărbatul care s-a transformat în câine vrea acum să fie un alt animal

Japonezul care a cheltuit 15 mii de dolari (aproximativ 14 mii de euro) pentru a se transforma într-un câine s-a răzgândit: Toco, aşa cum îşi spune, vrea să fie un alt animal pentru că este prea complicat să meargă ca un Collie, potrivit Rador Radio România, citat de g4media.ro.
„Mi-ar plăcea să devin un alt animal”, a spus el pentru telejurnalul japonez WanQol. „Aş putea, în mod realist, să devin un alt câine, un panda sau un urs. Chiar şi o vulpe sau o pisică ar fi drăguţe, dar sunt prea mici pentru a fi experimentate de oamenii. Într-o zi aş vrea să-mi împlinesc visul de a deveni un alt animal”.
În ultimele luni, Toco se declarase „dezamăgit”, deoarece în timpul plimbărilor sale în public nu era „considerat de ceilalţi câini” pe care i-a definit „cruzi, pentru că refuză să se joace cu mine, nu mă tratează ca şi cum aş fi unul dintre ei”. Văzând că nu a obţinut niciun succes cu prietenii săi patrupezi, excentricul japonez a intrat pe reţelele de socializare unde evident că alegerea sa nu a trecut neobservată, iar video-urile pe care le postează cu noua sa viaţă de câine sunt urmărite cu multă curiozitate, dar şi cu o doză mare de ironie.
Bărbatul nu şi-a dezvăluit niciodată adevărata identitate şi, într-un interviu acordat revistei Mirror, a mărturisit: „Vorbesc rareori despre asta cu prietenii mei pentru că mi-e teamă că vor crede că sunt ciudat. Prietenii şi familia au părut foarte surprinşi să afle că am a devenit un animal”.


Articole înrudite