22 SEPTEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bianca Drăguşanu devastată de durere după moartea chirurgului gălăţean Călin Doboş (VIDEO)
Bianca Drăguşanu devastată de durere după moartea chirurgului gălăţean Călin Doboş (VIDEO)

Bianca Drăguşanu este în stare de şoc, după ce prietenul şi chirurgul estetician, Călin Doboş, a murit miercuri în urma unui accident rutier. Vedeta a dezvăluit ultima discuţie pe care a avut-o cu medicul, notează cancan.ro.

Bianca Drăguşanu are numai gânduri bune, pentru cel care a fost medicul Călin Doboş. Joi dimineaţă, vedeta şi-a adus aminte de ultima conversaţie pe care a avut-o cu prietenul ei, dar şi de sfaturile preţioase primite de la acesta. Bianca a povestit despre ce anume a discutat cu medicul, în urmă cu ceva timp, când Călin Doboş se afla într-o situaţie delicată, mai exact, în spatele gratiilor, acolo unde Bianca a mers să-l viziteze.

Cu lacrimi în ochi, iubita lui Gabi Bădălău a rememorat una dintre cele mai profunde discuţii pe care a avut-o cu prietenul ei. „Sunt copleşită şi îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag, cel mai bun doctor, Călin Doboş, a avut un accident rutier şi nu a supravieţuit. Mi-am adus aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Era într-o situaţie destul de delicată. I-am cerut un sfat şi l-am întrebat cum e. Mi-a spus: «Bianca, viaţa merge înainte». Era un om extraordinar de pozitiv şi cred că o să ţin mereu cont de sfaturile lui. Viaţa merge înainte, trebuie să iubim viaţa, să ne bucurăm de fiecare clipă, să fim recunoscători. Cuvintele sunt de prisos. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie. Pierderea unui prieten foarte drag, nu se poate exprima în cuvinte. Nu te voi uita niciodată”, a spus Bianca pe Instagram. VEZI VIDEO AICI!

Reamintim că medicul estetician Călin Doboş a murit miercuri seară, 26 octombrie 2022, în urma unui grav accident, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat AICI. Bărbatul se deplasa cu scuterul său prin zona Pasajului Basarab, când dintr-o dată, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a căzut. În urma impactului, medicul s-a ales cu o mulţime de răni foarte grave. În ciuda eforturilor, constante, ale medicilor veniţi de urgenţă la faţa locului, Călin Doboş s-a stins din viaţă.

Articole înrudite