13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bordea şi Cortea au câştigat America Express
Bordea şi Cortea au câştigat America Express

Finala America Express a pus punct călătoriei de pe Drumul Aurului, însoţită pe parcursul celor două luni de aventuri palpitante de fraza cu care prezentatoarea Irina Fodor i-a obişnuit atât pe concurenţi, cât şi pe fanii emisiunii: "America Express continuă!".

Iată că după 7.000 de kilometri parcurşi într-un ritm ameţitor, prin trei ţări pline de frumuseţi, dar şi de pericol, au fost anunţaţi câştigătorii America Express. Lupta s-a dat între ultimele două echipe rămase în joc, Andreea Bălan - Andreea Antonescu şi Cătălin Bordea - Nelu Cortea. Marea veste din ediţia America Express difuzată duminică, 26 martie 2023, a adus echipei câştigătoare atât trofeul emisiunii, cât şi un premiu în valoare de 30.000 de euro.

(Citește și O gălăţeancă în Marea Finală America Express)

Cei doi actori au izbucnit în lacrimi de bucurie şi s-au îmbrăţişat. Parcă nu le venea să creadă că au reuşit. "Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)... Este incredibilă senzaţia, este ceva unic", a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. "Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel... Nu se compară cu absolut nimic!", a adăugat Nelu Cortea.

(Citește și "Galaţiul e la putere!" s-a auzit din Columbia)

Cum a reacţionat echipa formată din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu atunci când i-au văzut pe Bordea şi Cortea câştigători? "Ne bucurăm pentru băieţi şi ne-am dorit o luptă corectă, alături de nişte oameni foarte puternici, pe care i-am susţinut din prima secundă", spune Andreea Antonescu. "Felicitări, băieţi! Ne bucurăm pentru voi", a adăugat Andreea Bălan. (sursa observatornews.ro)


Articole înrudite