09 IUNIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cine este avocatul "la patru ace" care-i apără pe fraţii Tate (FOTO)
Cine este avocatul "la patru ace" care-i apără pe fraţii Tate (FOTO)

Cu o experienţă de 13 ani în avocatură, Constantin Eugen Vidineac (foto ↑↓) a fost cadru didactic universitar al Universităţii „Transilvania” din Braşov - Facultatea de Drept, pe specializările - drept financiar, drept comunitar, drept constituţional, drept administrativ, notează adevarul.ro.

Pentru a scăpa de acuzaţiile grave pentru care au fost arestaţi, fraţii Andrew şi Tristan Tate şi-au angajat un avocat cu renume de la care trag speranţa că îi vor ajuta să iasă mai repede din spatele gratiilor.
Acesta este Constantin Eugen Vidineac, avocat cu expertiză, dar şi fost cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universităţii „Transilvania” din Braşov.
Presa scrie despre Vidineac că una dintre ariile sale de experienţă în consultanţa juridică, consilierea clienţilor cu privire la tranzacţiile de afaceri şi revendicarea răspunderii, este domeniul comercial, dar se pare că se descurcă la fel de uşor şi în zona dreptului penal.

avocat 2

Este interesat şi de partea de cercetare ştiinţifică, fiind autor al unor lucrări de specialitate.
Vidineac a reprezentat în procese companii importante din România, dar şi avut clienţi şi de pe teritoriul Spaniei, Angliei, Franţei, Luxemburgului şi Germaniei.
Este avocat în Barourile Braşov şi Bucureşti şi în apariţiile sale publice este îmbrăcat mereu la modă.

(Citeşte şi Percheziţii la sânge în "Casa videochatului")

Reamintim că fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi, pe 31 decembrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Decizia nu este definitivă. Avocatul fraţilor Tate a contestat deja decizia, iar contestaţia se va judeca pe 10 ianuarie, la Curtea de Apel Bucureşti.
Mandate de arestare au fost emise şi pentru două femei cu cetăţenie română, bănuite de complicitate. Una dintre ele este fostă poliţistă.
Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani. Poliţiştii şi procurorii DIICOT spun că persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetăţenii britanici care le-au indus în eroare că ar dori o relaţie de căsătorie/ concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

Articole înrudite