24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Piteşti, că "alianţa socialistă" nu este în măsură să dea "lecţii de morală" democrat-liberalilor, opinând că Adrian Severin este "simbolul PSD în Europa" şi că acesta "nu a făcut decât să exporte corupţia PSD" în PE şi în UE.
"Acum ne uităm la alianţa socialistă - eu i-am spus şi îi voi spune în permanenţă în acest fel, pentru că PNL s-a predat definitiv în braţele lui Iliescu, Năstase, Ponta, Hrebenciuc şi alţii, au încetat să mai fie partid de dreapta - dar încearcă să ne dea lecţii de morală cei din alianţa socialistă. Şi cred că nu sunt în măsură să facă acest lucru", a spus Emil Boc, în discursul rostit în faţa participanţilor la reuniunea PDL Argeş la care se alege conducerea filialei. De asemenea, Emil Boc s-a referit la cazul Adrian Severin, despre care a spus "i-a îngrozit" pe socialiştii europeni.
"Dar haideţi să mergem mai la zi, Severin este simbolul PSD în Europa, i-a îngrozit şi pe socialiştii europeni. Acesta este simbolul PSD astăzi în Uniunea Europeană. Adrian Severin nu a făcut decât să exporte corupţia PSD în Parlamentul European şi în Uniunea Europeană. Atunci cine ne dă lecţii de morală în această ţară? Ponta, Severin, Antonescu? Cred că ei au făcut infinit mai mult rău României prin poziţia faţă de Adrian Severin decât orice alt demers intern din ultimii zece ani", a mai spus Boc.

Articole înrudite