26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ilie Zanfir şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi
Ilie Zanfir şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi

Pesedistul Ilie Zanfir, consilier local din 2001, a anunţat la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Galaţi, din luna februarie, că va analiza serios posibilitatea retragerii sale din Consiliul Local Galaţi. Declaraţia făcută atunci i-a luat prin suprindere atunci inclusiv pe colegii săi de partid. Declaraţia venea imediat după demisia unui alt consilier local ALDE, dr. Gheorghe Bugeag, motivată de faptul că îi ajung cinci mandate şi că a venit timpul să lase locul celor mai tineri. Tot atunci Ilie Zanfir a luat cuvântul spunând că: "Pentru mine, cel mai longeviv consilier local domnul Bugeag a fost un model. Îl felicit pentru tot ceea ce a făcut în Consiliul Local. Aş dori să luaţi în calcul că în luna martie voi lua serios spre analiză şi posibilitatea retragerii mele din Consiliul Local".
Bârfele din spatele scenei politice spuneau că acesta a recurs la "ameninţarea" cu demisia pentru că mai marii partidului nu au mai vrut să-i îndeplinească cerinţele cu privire la mandatul de manager al Bibliotecii Judeţene "V.A. Urechia", mandat care de altfel s-a încheiat pe data de 28 februarie 2019. Ilie Zanfir a fost numit în funcţia de manager interimar al Bibliotecii, până la data numirii managerului, ca urmare a susţinerii concursului de proiecte de management.
Se pare că totuşi că ameninţarea lui Ilie Zanfir nu a impresionat pe nimeni, iar acesta şi-a depus demisia la secretariatul municipiului Galaţi. Reporterii noştri au încercat să-l contacteze pe demisionar pentru a-i cere un punct de vedere, însă telefonul era închis.


Articole înrudite