08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PRM visează la propria resuscitare
PRM visează la propria resuscitare
După ce a trecut oarece vreme de când s-au încurcat în negocierile eşuate cu Durbacă, membrii PRM au reuşit să se scociorască de doi candidaţi, pentru fotoliul de primar al Galaţiului şi preşedinte CJ, la care se adaugă chiar şi candidaţii pentru primăriile tuturor localităţilor din judeţ. Cel puţin aşa prezintă situaţia preşedintele PRM Galaţi, Marin Costel. Partidul îşi va încerca şansele la locale cu juristul Marin Costel, în vârstă de 56 de ani, şi pentru Primăria Galaţi cu inginerul navalist Laurenţiu Dorian Munteanu, în vârstă de 46 de ani. Acestora li se adaugă, pentru celelalte oraşe din judeţ, următorii: inginerul de la Garda de Mediu Livia Chirilă (Tecuci), inginerul Tănase Elisi (Tg. Bujor), inginerul agronom Nicolae Tălăşman (Bereşti).
PRM îşi propune câştigarea Primăriei Galaţi, preşedinţiei CJ, precum şi câte cinci consilieri locali, respectiv judeţeni.
Candidatul PRM la Primăria Galaţi, Laurenţiu Dorian Munteanu, este conştient de faptul că o bună parte din membrii de partid au murit sau vârsta şi bolile îi vor împiedica să se prezinte la vot, însă consideră că venirea unei garnituri noi în PRM, din care face parte, va resuscita organizaţia. Munteanu a fost rezervat în privinţa planurilor pe care le are pentru oraşul nostru, precizând că îşi va dezvălui strategia de campanie după 10 mai, data oficială a declanşării show-ului electoral pentru locale, iar Marin Costel s-a lamentat că partidul său nu ar fi un preferat al presei, în timp ce altele s-ar bucura de un tratament preferenţial.


Articole înrudite