28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UNPR, pregătire pentru alegeri
UNPR, pregătire pentru alegeri

Cu peste 12.000 de mebri în întregul judeţ, UNPR se pregăteşte pentru alegeri, lucrând la listele pentru consilierii locali pe Galaţi, cât şi pentru celelalte localităţi ale judeţului. Progresiştii au deja stabiliţi candidaţii pentru 50 de localităţi ale judeţului, depunerea candidaturilor fiind programată pentru intervalul de timp 22-29 aprilie. În acest mandat, UNPR are în judeţ 4 primari, 4 viceprimari şi un vicepreşedinte al CJ.
Între timp se pregătesc şi pentru alegerea unui nou lider naţional, ca urmare a locului lăsat liber de către Gabriel Oprea.
Progresiştii gălăţeni nu au înregistrat plecări din partid, după demisia lui Gabriel Oprea, ci dimpotrivă, din poziţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale UNPR, Marius Stan preciza că la şedinţa din 16 martie au înregistrat 70 de adeziuni noi, iar această situaţie a reprezentat un trend pe parcursul întregului an.
Primarul Marius Stan a confirmat că va fi candidatul la fotoiul de primar al Galaţiului din partea UNPR. Edilul a ţinut să precizeze că nu va recurge la bennere ori mash-uri impresionante, utilizate de alte partide, mod de campanie care a început să îi irite pe gălăţeni. Marius Stan a precizat că le-a acordat autorizaţii tuturor partidelor care au cerut aprobare pentru astfel de materiale de campanie, pentru că au plătit, aducând fonduri la bugetul municipalităţii. În opinia lui Marius Stan, aceste materiale de campanie afişate cu mult înaintea perioadei legale de campanie este o dovadă că unele partide “au furat startul”, preferând să afişeze astfel “foarte multă opulenţă nejustificată şi sfidătoare”. Marius Stan a mai comentat: “Se pare că au fonduri suficiente, şi nu mă miră”.


Articole înrudite