Autoturism de lux recuperat de proprietar datorită poliţiştilor de frontieră Recomandat

Marți, 26 Ianuarie 2021 11:17
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A4 Avant, care a fost declarat ca fiind furat din Germania.
„În data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi Rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul bulgar D.V., în vârstă de 23 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A4 Avant, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2019. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând în urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania, că autoturismul în cauză figurează declarat furat, fiind introdus în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului în Ucraina, în schimbul unei sume de bani şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 250.000 de lei (50.000 euro), a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu