28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Diana Şoşoacă (AUR): Mai există gripă? (VIDEO)
Diana Şoşoacă (AUR): Mai există gripă? (VIDEO)

Schimb tăios de replici, luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea. Protagoniştii, Diana Şoşoacă, senator AUR, şi amfitrionul emisiunii.

În platou se mai aflau Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică. În timpul discuţiilor pe tema pandemiei, senatoarea i-a întrerupt pe ceilalţi invitaţi în mod repetat, dorind să facă observaţii sau să le pună întrebări.

Deranjat de modul în care senatoarea abordează dialogul, Mihai Gâdea i-a atras atenţia că el este cel care pune întrebările în emisiune şi că va fi nevoit să îi închidă microfonul dacă nu respectă dialogul.

Emisiunea a intrat în pauza publicitară, iar când a reînceput, Diana Şoşoacă nu mai era prezentă în platou şi realizatorul a confirmat că aceasta a plecat: „Doamna Şoşoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialişti mari în studio“.

„Mai există gripă? Mai sunt cazuri? Că nu se mai vorbeşte“, a fost ultima întrebare pusă de senatoarea AUR în cadrul emisiunii. Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=EDIzJRTJ0NU&feature=emb_logo


Articole înrudite