Brăila: A primit un buletin care avea aplicată ştampila de vot (VIDEO) Recomandat

Duminică, 06 Decembrie 2020 13:16
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La o secţie de votare din municipiul Brăila, o persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată ştampila de vot. În urma verificărilor, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ştampila „ANULAT”. Ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii I.P.J. Brăila, astăzi, 270 de efective, dintre care 105 poliţişti, 80 de jandarmi, 22 de reprezentanţi I.S.U., 57 de poliţişti de frontieră şi 6 de la alte structuri vor asigura paza şi protecţia celor 282 de secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Brăila.

Pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, 142 de poliţişti vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică. Pentru un plus de siguranţă, la nivelul judeţului sunt constituite 216 echipe de intervenţie, formate din angajaţi ai structurilor M.A.I., capabile să intervină în cel mai scurt timp dacă situaţia o impune.

„Pentru prevenirea unor evenimente negative, vă recomandăm să respectaţi legislaţia electorală şi regulile de convieţuire socială. Sesizaţi orice încălcare a legislaţiei la numărul unic de urgenţă 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.“, precizează I.P.J. Brăila.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu