Ucrainean găsit la Galaţi cu un permis auto fals ascuns în bagaje Recomandat

Vineri, 28 Octombrie 2022 12:32
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi - rutier efectuează cercetări în privinţa unui bărbat din Ucraina, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care s-a dovedit a fi fals total.
Astfel, în data de 27 octombrie 2022, în jurul orei 23.35, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, călătorind cu un microbuz înmatriculat în Ucraina, un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din Bulgaria.
La controlul de frontieră, în baza analizei de risc, s-a efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi bagajelor, ocazie cu care a fost descoperit ascuns în bagajele personale un permis de conducere eliberat de către autorităţile din Ucraina şi cu datele unei alte persoane.
Existând suspiciuni cu privire la documentul descoperit, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora poliţiştii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că documentul este al unui prieten, care munceşte în Bulgaria, şi nu avea cunoştinţă că este fals.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, permisul de conducere fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu