21 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primăria Galaţi aşteaptă EXCLUSIV ONLINE cererile pentru atribuirea unui loc de parcare
Primăria Galaţi aşteaptă EXCLUSIV ONLINE cererile pentru atribuirea unui loc de parcare

Primăria municipiului Galaţi informează că în intervalul 30 octombrie - 08 noiembrie 2022 se pot încărca, EXCLUSIV ONLINE, cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reşedinţă însoţite de documentele menţionate în Regulamentul prevăzut în H.C.L. nr. 337/2021 cu modificările şi completările ulterioare, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, având posibilitatea modificării şi completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.

! Foarte important de reţinut este faptul că o cerere precompletată se descarcă, se printează, se semnează şi apoi se reîncarcă însoţită de restul documentelor:
- copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării;
- alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donaţie sau moştenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească; înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate;
- copie certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a  certificatului de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deţinut în proprietate/folosinţă cu inspecţia tehnică periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii;
- copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosinţă a autovehiculului , întocmită pentru o perioadă de 5 ani (sau o perioadă mai mică, cu menţiunea în contract/proces verbal a posibilităţii de prelungire până la 5 ani).

! Documentele încărcate trebuie să fie lizibile, conforme cu realitatea şi să fie încărcate în integralitate.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe site-ul www.primariagalati.ro la secţiunea Servicii electronice/Parcări de reşedinţă sau pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

Reamintim că sunt acum în procedură de atribuire locurile de parcare din următoarele zone ce pot fi vizualizate pe platformă: Micro 18 (4-D), Ţiglina II (10-A, B), Mazepa I (19-A), Ţiglina I (9-C), Micro 21 (1-A, B, C), potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Articole similare: Galaţi: O nouă etapă de atribuire a locurilor de parcare în parcări de reşedinţă (CALENDAR)


Articole înrudite