22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vlădești/Galați: Prins în trafic cu maşina radiată din 2021
Vlădești/Galați: Prins în trafic cu maşina radiată din 2021

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean Republica Moldova, care conducea un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile din Bulgaria.
Astfel, în data de 02 octombrie 2022, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic pentru control în localitatea Vlădeşti, judeţul Galaţi un autoturism care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare aparţinând Bulgariei. Autoturismul era condus de un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 43 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora  au constatat că acesta este radiat din circulaţie din data de 23.02.2021.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite