20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un nou post de televiziune a primit licenţă de difuzare: Bucătăria TV
Un nou post de televiziune a primit licenţă de difuzare: Bucătăria TV

Iubitorii de emisiuni culinare vor putea beneficia, gratuit, de o nouă televiziune ce urmează să fie introdusă în grila de programe a difuzorilor de televiziune prin cablu. Este vorba despre postul Bucătăria TV care a primit licenţa de la CNA pe data de 16 ianuarie şi urmează să debuteze în faţa telespectatorilor. Televiziune va fi lansată de Alexandru Răducanu, patronul Canal 33, care deţine 95% din acţiuni.
„Canal 33 HD va reprezenta „vârful de gamă”, canalul elitist, iar Bucătăria TV oferă un conţinut pentru „tot românul”, inclusiv pentru publicul din mediul rural. În acest fel, postul vizează o audienţă mai largă şi implicit venituri din publicitatea de profil mai consistente, pentru susţinerea activităţii”, se arată în proiectul depus la CNA.
Printre programele care se vor putea găsi pe noul program se află: Horoscop în bucătărie, Distrugătorii de diete, Ciorba politică, Televizorul din bucătărie, Mănânci şi slăbeşti, Călătorul Culinar, Fructul zilei, La piaţă cu dom’ primar.
„Ciorba politică va fi moderată, cel mai probabil de mine, mi-am propus să-l asum eu personal. La piaţă cu dom’ primar s-ar putea să fie un proiect care să rămână doar pe hârtie pentru că va trebui să vedem şi disponibilitatea primarilor de a merge…”, a spus Alexandru Răducanu despre program, dat fiind faptul că 2024 este un an cu alegeri.
Rămâne de văzut dacă Digi RCS RDS va aprecia potenţialul televiziunii şi va decide să o includă în grila de programe.


Articole înrudite