18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trupa lui Ionuţ Badea a jucat în 9 jucători toată repriza a doua şi asta a uşurat misiunea giurgiuvenilor. Veteranii Costin şi Paraschiv şi-au pierdut cumpătul şi au fost eliminaţi încă din finalul primei reprize de centralul Colţescu.
Partida programată duminică seara pe stadionul Oţelul a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor inundaţiilor din judeţul nostru. Organizatorii au mai anunţat că toate încasările de la acest meci vor fi donate sinistraţilor. Starea de tristeţe care a cupris asistenţa avea să prevestească şi ceea ce s-a întâmplat pe gazon unde roş-alb-albaştrii lui Ionuţ Badea s-au dovedit neputincioşi. Astralii au controlat partida încă din start, impresionând printr-un presing avansat ce a împiedicat din faşă orice construcţie ofensivă în tabăra oţelară. După ce Boşneag a salvat în extremis cu piciorul şutul lui Ivanovski (min. 17) din careu, oaspeţii au deschis scorul la faza următoare prin Cristescu, cu o execuţie ce nu putem să o trecem cu vederea. Oţelul nu a avut replică, doar Paraschiv (min.28) a căutat să obţină un penalti, după ce a căzut de lângă un fundaş advers, dar fără rezultat. Soarta partidei a fost decisă în finalul primei reprize atunci când Costin, după ce a primit al doilea galben şi Paraschiv, direct, au fost eliminaţi. Repriza a doua a fost un joc de-a şoarecele cu pisica, Astra s-a distrat pur şi simplu şi a mai marcat de trei ori. O înfrângere usturătoare pentru Oţelul care a ajuns la -3 în clasamentul adevărului.
Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu 0-4 (0-1)
Stadion Oţelul; spectatori 3.000
Au marcat: Cristescu  (min.18 şi min. 47), Ivanovschi (min.63), Martins (min.77)
Formaţii:
Oţelul Galaţi: Boşneag  - Cojoc, Sîrghi, Costin, D. Popescu - Adăscăliţei (min.55 Antunes), Filip (min. 27 Milea), Giurgiu - Iorga, Paraschiv, Marquinhos (min. 46 Sipovici). Antrenor Ionuţ Badea.
Astra Giurgiu: Coman - Măţel, Găman, Ben Youssef, Morais – Laban, Seto – Enache (min. 46 Martins), Cristescu, De Amorim - Ivanovschi (min. 69 Bukary). Antrenor Daniel Isăilă.
Cartonaşe galbene: Costin (min. 38 şi min. 44), Giurgiu (min. 73) respectiv Enache (min. 12), Youssef (min. 73)
cartonaşe roşii: Costin (min.44) şi Paraschiv (min.45)
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova)
Asistenţi: Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi Alexandru Cerei (Cluj Napoca).


Articole înrudite