20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana României joacă în 8-imile CEV Cup
Campioana României joacă în 8-imile CEV Cup

După turneul de la Craiova, pe care l-a încheiat cu trei victorii, campioana României a plecat la Moscova, cu o escală la Bucureşti pentru turneul din CEV Cup. CSM Arcada va întâlni miercuri, de la ora 16.00, ora României, în 8-imi de finală, echipa olandeză, Amysoft Lycurgus Gronnigen.
„Am reuşit un turneu foarte bun la Craiova şi plecăm cu un moral bun la Moscova. Sper să fim sănătoşi cu toţii, primul nostru adversar este unul redutabil, pe care însă l-am studiat amănunţit, m-a ajutat şi Niels cu informaţii despre cum şi ce joacă conaţionalii săi, am pregătit tactica potrivită şi ne dorim să câştigăm şi să jucăm joi pentru un loc în careul de aşi cu Dinamo Moscova”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.
Partida va fi arbitrată de: Kanstantsin Asipchyk - Belarus şi Alexey Pashkevich - Rusia. În celălalt meci, de la ora 19.00, se vor întâlni echipa gazdă Dinamo Moscova şi OK Vojvodina Novi Sad - Serbia. Învingătoarele celor două partide se vor întâlni joi pentru unul din biletele care asigură calificarea în semifinalele CEV Cup, a doua competiţie continentală ca valoare la nivelul echipelor de club.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite