29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada l-a înregimentat pe danezul Madsen
CSM Arcada l-a înregimentat pe danezul Madsen

Voleiul masculin românesc este dominat cu autoritate în ultimii ani de reprezentanta Galaţiului, CSM Arcada. Campioana en-titre şi deţinătoarea Cupei României îşi fixează strategia pentru sezonul următor în care va fi angrenată din nou pe trei fronturi: Divizia A1, Cupa României şi CEV Champions League.
Echipa gălăţeană a anunţat primul transfer din străinătate. Este vorba de danezul Oskar Kjerstein Madsen, 22 ani, 195 cm, care evoluează pe postul de trăgător secund, iar în sezonul precedent a evoluat la echipa franceză Specer's Toulouse Volley. Madsen a jucat pentru Danemarca în ultimul sezon din Golden League. Danezul a fost deturnat de conducerea CSM Arcada după ce se înţelesese cu United Volleys Frankfurt - Germania, fosta adversară din CEV Cup.
Anterior, echipa gălăţeană a anunţat achiziţionarea lui Andrei Mihălescu, 26 ani, trăgător secund, de la SCM Zalău. Sobirov, Rangel, Talpă, Bala, Butnaru şi Kantor au decis să continue cu CSM Arcada şi sezonul viitor. La capitolul plecări confirmate sunt: Sestan, Toro şi Teleleu.


Articole înrudite